Inđija: Igre bez granica – Ruma drugi polufinalista, Inđija treća

Ekipa iz Rume drugi je polufinalista igara bez granica, City games, koje su sinoć održane na Gradskom bazenu u Inđiji. Loše vreme nije omelo igrače, dobro raspoloženje i timski duh nisu izostali pa su se za mesto u polufinalu borile 4 ekipe, iz Inđije, Rume, Kikinde i Velikog Gradišta.

Mnogobrojnu prisutnu publiku na Gradskom bazenu igre bez granica vratile su u detinjstvo a oni nešto mlađi imali su priliku da uživaju u veoma interesantnom takmičenju. Iako je kiša neprestano padala, četiri ekipe iz Inđije, Rume, Kikinde i Velikog Gradišta borile su se lavovski. Oni su odmerili snage u igrama leteći vaterpolo, trka bačvi, vodena alka, pršuta, vošarka i igri veslo, koja je na kraju odlučila da drugi polufinalista bude ekipa iz Rume, dok je inđijska ekipa bila trećeplasirana.

 

Inače, domaća ekipa za dlaku je izbegla plasman u polufinale ali pošto im je ovo prvi put na City Games-u, obećavaju da će sledeće godine biti spremniji.  Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak podelio je medalje pobedničkim ekipama i zahvalio se svima na učešću.

Nakon Inđije, City Games karavan nastavlja svoj put i večeras stiže u Suboticu gde će biti održane sledeće kvalifikacije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*