Inđija: Dva nova vozila za Policijsku stanicu

Policijskoj stanici u Inđiji danas su svečano predati ključevi nova dva vozila marke Škoda Rapid dar Opštine Inđija. Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak još jednom je ponovio da ta lokalna samouprava preko Saveta za bezbednost pomaže rad inđijske poicije i da će se ta dobra saradnja nastaviti i u narednom periodu.

Miroslav Janković, komandir Policijske ispostave u Inđiji istakao je da imaju izuzetnu saradnju sa lokalnom samoupravom koja je u prethodnih nekoliko meseci rezultirala nabavkom opreme za saobraćajnu policiju, a sada i novim vozilima koja će biti od velikog značaja u daljoj borbi za bolju bezbednost svih građana te sremske opštine.

Nova vozila u Policijsku stanicu Inđija stigla su posredstvom Saveta za bezbednost opštine Inđija a ključeve je svečano uručio prvi čovek inđijske opštine, Vladimir Gak istakavši da se na ovaj način nastavlja dobra saradnja dve institucije.

-Mnogo je tema za koje možemo da kažemo da su danas prioritetne ali jedna, svakako od najvažnijih, jeste bezbednost naših sugrađana. Nadamo se da ovim potezima dajemo dobar prijem i ostalim lokalnim samoupravama kako Opštine treba da sarađujuju sa policijom za dobrobit svih nas i kako bi se stopa kriminala smanjila na najmanju moguću meru- istakao je Vladimir Gak, predsednik opštine Inđija.

Gak se osvrnuo i na projekat koji je ranije najavljen a koji se odnos na rekonstrukciju zgrade Policijske stanice u Inđiji rekavši da će i pored papiroloških problema radovi biti završeni do kraja ove godine.

– To je ono što stalno naglašavam, da mi kao neko novo rukovodstvo, mada smo već dve godine na funkcijama, zaista vodimo računa o svakom segmentu života u našoj opštini čak i kada izlazimo iz granica naših ovlašćenja. Mogli smo da kažemo da je za to nadležno Ministarstvo unutrašnjih poslova ali ne , mi imamo veze sa tim i nastavićemo i dalje da pomažemo i u opremi i u rekonstrukciji objekta.  Ipak,  nećemo se tu zaustaviti već ćemo pomoći i da se rekonstruiše zgrada suda ali i svi oni objekti koji su značajni za naš grad i naše sugrađane jer su to institucije koje moraju da imaju određeni stepen uređenosti i opremljenosti- kaže prvi čovek opštine Inđija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*