Igramo za humanost: Kompanija Meridianbet spremna za milionsku donaciju – svaki koš vredi više!

Nova sezona – nova humanitarna akcija

 

U sezoni za nama, kompanija Meridianbet i košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet već su pokazali da su odličan tim i osim rezultata na terenu – postigli su zavidne rezultate i u zajedničkoj humanoj misiji.

 

Regionalni lider u igrama na sreću je svojim milionskim donacijama zauzeo vodeću poziciji u društveno-odgovornom poslovanju, a uz saradnju sa jednim od najuspešnijih sportskih brendova Srbije – pokazao je da sport i solidarnost uvek idu jedno uz drugo.

 

Naredne sezone košarkaše Crvene zvezde Meridianbet očekuje izuzetno uzbudljiva sezona, bitka na nekoliko frontova, a ono što je posebno važno jeste što ćemo za svaki poen crveno-belih navijati još jače i glasnije!

 

U predstojećim utakmicama – svaki poen vredi više, jer će svaki koš izabranika Duška Ivanovića biti novčano nagrađen od strane kompanije Meridianbet! Prethodne sezone crveno-beli su bili šuterski vrlo raspoloženi, pa se nadamo da će tako biti i u narednoj, što bi značilo da se sprema nova milionska donacija u humanitarne svrhe!

 

 

Biće to definitivno motivacija više za ekipu Crvene zvezde Meridianbet i svakako pokazatelj da su kompanija Meridianbet i klub sa Malog Kalemegdana – dobitna kombinacija!

 

 

Svojim društveno odgovornim akcijama Meridianbet se zasluženo pozicionirao na sam vrh društveno odgovornih kompanija u Srbiji, a uz pomoć lidera u srpskoj košarci – sada će se to podići na još viši nivo!

 

Od sklapanja saradnje sa KK Crvena zvezda Meridianbet, imali smo priliku da svedočimo nekolicini humanitarnih akcija u kojima su ovi regionalni lideri pokazali svoju humanu stranu i dokazali da kada se spoje sport i solidarnost – rezultat ne može da izostane.

 

Možda je za neke pobeda samo ona koja se izvojeva na terenu, ali u slučaju Meridianbeta – prave bitke se vode van terena. Upravo iz tog razloga, ova domaća kompanija je svojom donacijom pomogla obnovu manastira na Kosovu i Metohiji, a nije zaboravila ni košarkaše u kolicima, pa je KK Crvena zvezda Singidunum takođe dobio vrednu donaciju.

Godinama unazad Meridianbet na svom primeru dokazuje koliko su dame važne u svakom segmentu poslovanja, pa je 8. mart definitivno jedan od omiljenih dana, a ove godine obeležen je sklapanjem novog prijateljstva između Udruženja “Somborske šnajderke” i domaće kompanije, koje je krunisano na utakmici Crvene zvezde Meridianbet i Efesa.

Glavni trenutak nastupio je na poluvremenu pomenutog meča kada je naslovni sponzor srpskog šampiona svojim humanim gestom donirao novčanu pomoć upravo ovom Udruženju, kao znak poštovanja i podrške u borbi koju vode za neko bolje sutra.

Jasnio je – sport i humanost i solidarnost definitivno idu zajedno.

Svojim društveno odgovornim akcijama Meridianbet se zasluženo pozicionirao na sam vrh društveno odgovornih kompanija u Srbiji, a uz pomoć lidera u srpskoj košarci – sada će se to podići na još viši nivo!