I poznate ličnosti na izbornim listama – kome nacija najviše veruje?

Još desetak dana ostalo je do parlamentarnih, pokrajinskih, beogradskih i lokalnih izbora. Meridian kladionica, kao i uvek, pripremila je kompletnu ponudu za klađenje na ishod izbora na svim nivoima, koja sadrži više od 300 različitih opcija i specijalizovanih opklada.

 

I najvažnije – kladite se novcem koji kuća časti – registrujete se i na račun vam leže 4.000 RSD bonusa koji, između ostalog, možete upotrebiti da naplatite svoje poznavanje politike.

 

Kladite se na:

– Procenti stranaka na parlamentarnim izborima

– Procenti stranaka na izborima u Beogradu

– Izlaznost (republički, beogradski, izbori po opštinama)

– Dueli stranaka po procentu osvojenih glasova

– Duele izlaznosti po gradovima

 

Na parlamentarnim izborima nadmetaće se 18 poslaničkih lista i preko 60 političkih partija i pokreta. U Beogradu je kandidaturu podnelo 14 odborničkih listi, koje čini oko 40 stranaka, organizovanih u pojedinačne ili koalicione liste.

 

Za poslanička mesta u Skupštini AP Vojvodine boriće se 13 lista, koju čini nešto više od 30 stranaka i pokreta.

 

Izlaznost Srbija 55.1%

Izlaznost Beograd 56.5%

 

Od javnih ličnosti koje se nalaze na različitim listama izdvajaju se maestro violine Jovan Kolundžija, Branimir Nestorović, poznati pulmolog, dramski pisac Siniša Kovačević, spisateljica Vida Ognjenović, čuveni advokati Toma Fila i Borislav Borović, Branko Milićević – Branko Kockica, Živorad Nikolić (Žika Šarenica)…

 

Na listama će biti i puno nekadašnjih sportskih asova i ljudi iz sveta sporta, na čije smo sportske uspehe bili ponosni – Aleksandar Šapić, Mića Berić, Vladimir Štimac, Duško Vujošević, Janko Tipsarević, Željko Rebrača, Igor Butulija, Marko Kešelj, Slobodan Soro…

 

SNS (Srbija) 42.8%

Srbija protiv nasilja – 21.3%

 

Meridian još od 2004. omogućio klađenje na domaće izbore

U Srbiji je klađenje na izbore moguće od 2004. godine, zahvaljujući kladionici Meridian, koja je donela najbolju praksu zapadnih zemalja i nudi raznovrsne opcije za klađenje na izbore svih nivoa u Republici Srbiji. Takođe, izbori u SAD, Velikoj Britaniji, Španiji, Italiji, Francuskoj redovno su u Meridianovoj ponudi.

 

Bukmejkeri ove kompanije najprecizniji su analitičari javnog mnjenja, jer su za prošle izbore prognozirani procenti glasova na listama Meridiana od konačnih rezultata odstupili za samo 0.50 procentnih poena.