Humanost pre svega!

Predstavnici Udruženja žena Opštine Ruma, uručili su danas poklon Dnevnom boravku za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju, u Rumi. Boravak od danas ima novi televizor zahvaljujući inicijativi žena koje već kontinuirano pomažu ovu ustanovu,a proteklog vikenda organizovale su i humanitarno poselo na kom su i prikupljale  sredstva za pomoć boravku.

Svrha postojanja i organizovanja Udruženja žena Opštine Ruma je humanitarni rad, a iz tog udruženja pozivaju sve ljude dobre volje da se pridruže i zajednički pomognu i boravak, ali i mnoge druge institucije.

Direktor Dnevnog boravka za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju, Vojislav Mioković izrazio je svoju zahvalnost ženama koje pomažu tu ustanovu, jer kako kaže nisu važne samo materijalne stvari već je dovoljna i samo pažnja, a korisnici boravka su je od ovih žena svakako dobili.

U Boravku u Rumi, uslovi rada su teški, te su zbog toga žene iz Udruženja žena Opštine Ruma prepoznale i poželele da pomognu rad i trud svih zaposlenih u boravku, a korisnike obraduju, tako što će im omogućii da gledaju različite sadržaje i tako imaju raznovrsniji program, a samim tim budu srećniji i zadovoljniji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*