Humanitarni turnir u Platičevu

Više od 200.000 dinara, prikupljeno je juče na humanitarnom turniru u malom fudbalu, u Platičevu. Turnir je organizovao FK „Jedinstvo“ iz tog mesta, a prikupljena sredstva namenjena su za lečenje petogodišnje devojčice Nikoline Gutić iz Platičeva, koja se već drugi put bori sa akutnom leukemijom.

Pred prepunom sportskom halom u Platičevu, 28 ekipa borilo se svim srcem za Nikolinu Gutić. Ovo nije prvi put da ta opaka bolest napada Nikolinu, te upravo zbog toga svi učesnici turnira kako oni na tribinama, tako i oni na terenu, veruju da će Nikolina još jednom uspeti da pobedi u svojoj velikoj borbi.

Prodajom ulaznica, učešćem svake prijavljene ekipe i dobrovoljnim prilozima meštana, organizatori su uspeli da prikupe veću sumu novca i veoma su ponosni na svoje sugrađane koji su se odazvali u izuzetno velikom broju, kao i na sebe jer su i ovu veliku utakmicu odigrali hrabro i uspešno. Svakako da se tu neće zaustaviti jer su Nikolini za terapiju u Italiji potrebna značajna sredstva, ali veruju da će i ona kao pravi igrač nastupiti snažno i poentirati zdravljem.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*