Градиће се кружни ток код Геронтолошког центра у Руми

Општина Рума би требало да ускоро добије још кружних токова. Први од њих би требало према најавама надлежних да буде изграђен код Геронтолошког центра на крају Павловачке улице.

„Расписан је тендер за избор извођача односно за извођење и изгардњу кружног тока код Геронтолошког центра, то је оно што смо и најављивали на скупштини, очекујемо да јавна набавка буде завршена у наредне две недеље. Након избора извођача врло брзо се креће и у радове.“, рекао је недавно Душан Љубишић, начелник Општинске управе Рума. 

Такође, Рума очекује да у наредном периоду добије још један кружни ток, како је то и раније најављено, код Риговог млина.

„Очекујемо и то, дакле оно што је било до локалне самоуправе је урађено, урађена је пројектно техничка документација исходована је грађевинска дозвола, мислим 17. новембра прошле године, следећи потез је на Путевима Србије. Очекујемо да ће тај кружни ток доћи на ред због тога што је он заиста једна саобраћајна безбедносна тачка где се стално дешавају удеси и било би добро да врло брзо реагујемо и да тај кружни ток почне да се гради“, појаснио је начелник. 

За кружни ток код Геронотлошког центра који би требало ускоро да почне да се ради, из општинске касе издвојено је нешто више од 94 милиона динара.