GO SNS Šabac: Saopštenje za javnost povodom imenovanja advokata Budimira Pavlovića za predsednika Gradske izborne komisije

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac upozorava javnost da je lopovska vlast Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića, u poslednjem činu svoje kriminalne vladavine imenovala advokata Budimira Pavlovića za predsednika Gradske izborne komisije, rekao je na konferenciji za novinare poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke za Šabac Boban Birmančević.
On je istakao da je Budimir Pavlović jedan od najvećih dužnika budžetu Srbije i da na današnji dan po različitim osnovama duguje 10 011 203,00 dinara, čime se plasirao na jedno od najviših mesta na listi onih koji duguju novac građanima Srbije i državnom budžetu. To je dokaz da Dušan Petrović, Nebojša Zelenović, Nemanja Pajić i njihova lopovska ekipa upravo traže ljude, koji se za funkcije kvalifikuju, dugovanjem, prevarama i svim onim što ne služi na čast poštenim ljudima, kaže Birmančević.
Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke za Šabac Boban Birmančević je podsetio da je Nebojša Zelenović krao na izborima 2016. godine, da je kupovao glasove, kao i da je iz budžeta 2015. godine ukrao 5 miliona evra, dok je 2019. iz budžeta grada ukrao još dva miliona evra. Sve to ukazuje da je njihov cilj da se mali broj ljudi oko Dušana Petrovića lopovlukom enormno obogati na račun građana, kaže Birmančević.
Još strašnija je činjenica da je supruga Budimira Pavlovića, Vesna Pavlović na listi stranke Nebojše Zelenovića kao kandidat za odbornika što je direktno dovodi u sukob interesa, s obzirom na to da joj je suprug predsednik Gradske izborne komisije, upozorava Birmančević i poziva Budimira Pavlovića da hitno podnese neopozivu ostavku.
Dušan Petrović i Nebojša Zelenović svojim štetočinskim delovanjem upropastili su grad i pravedno bi bilo kad bi svoju predizbornu kampanju vodili tako što bi se do 21. juna svakodnevno izvinjavali Šapčanima za sve što su učinili i njima i gradu. Ali građani im neće oprostiti i oni na ovim izborima nemaju šta da traže, rekao je Birmančević i naglasio da će Šapčani 21. juna glasati za poštenje, prosperitet, rad i budućnost.
Za Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku! Za našu decu!

Izvor: GO SNS Šabac, saopštenje

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*