GLEDAJ EVROLIGU I POSTANI MVP U MERIDIANU!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da postanete MVP u Meridianu!

 

Sportska kladionica Meridianbet donosi uzbuđenje i sjajne nagrade za sve ljubitelje košarke i klađenja. Sada, uz promociju POSTANI I TI MVP otvara se jedinstvena prilika da se takmičite i demonstrirate svoje klađenje na sasvim drugačiji način.

 

OSVOJITE NAGRADE IGRAJUĆI EVROLIGU

Srž ove ponude je prilika da kreirate tiket s najvećim zbirom pogođenih granica poena igrača iz Evrolige. Ovo je vaš trenutak da demonstrirate sportsko znanje i klađenje na jedinstven i uzbudljiv način.

 

FANTASTIČNE NAGRADE ČEKAJU NAJBOLJE

Pobednik ovog izazova dobija Sony PS 5, dok drugoplasirani igrač osvaja impresivnih 10.000 RSD bonusa za klađenje. Treće mesto nagrađuje sa 5.000 RSD bonusa, dok četvrto i peto mesto donose po 5.000 i 2.000 RSD bonusa. Čak i ako ne uspete da se nađete u top pet, šesto do deseto mesto nagradićemo sa 1.000 RSD bonusa.

 

EVROLIGA: OLIMPIJAKOS VS. PARTIZAN

U potrazi ste za pravim izazovom? Fokusirajte se na današnju uzbudljivu utakmicu Evrolige: Olimpijakos vs. Partizan. Kvota na pobedu Partizana iznosi impresivnih 1.90. Još bolje, istražite kvote igre poena igrača – više jer ovo može biti vaša šansa da osvojite izuzetne nagrade.

 

KAKO DA UČESTVUJETE?

 

Učestvovanje je jednostavno. Sledite korake ispod i pridružite se ovom uzbudljivom takmičenju:

–         posetite Meridianbet i otvorite svoj nalog ili se prijavite ako već imate jedan

–         sastavite evroligaški tiket

–         pogodite najveći zbir poena koristeći igru poeni igrača – više

 

Pobednik će biti igrač koji na kraju takmičenja ima najveći ukupan zbir pogođenih granica poena. Na primer, ukoliko vaš tiket sadrži 4 selekcije sa igrom igrač poena – više sa granicama od 7.5 poena za svaku selekciju, ukupan broj poena koji će vaš tiket ostvariti je 8 x 4 = 32.

 

Učestvovanje je ograničeno na prvi dobitni tiket tokom svakog pojedinačnog kola Evrolige.

 

Zbir pogođenih granica poena igrača se sabira iz kola u kolo, formirajući konačnu listu.

 

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da postanete MVP u Meridianbetu! Uživajte u najboljoj ponudi poena igrača na potpuno drugačiji način i budite među srećnicima koji će osvojiti fenomenalne nagrade.