Finale Kadetske lige Srbije 17. jula u Inđiji

Finale Kadetske lige Srbije (U17) odigraće se u nedelju 17. jula u Inđiji na terenu sportskog kompleksa „Leje”, a za prvog pobednika u ovom rangu takmičenja boriće se ekipe Meridian Indians i Black Hornets iz Jagodine. Kik-of je zakazan u 17.00 sati, navodi se u saopštenju pres službe Indians-a.

Dve ekipe našle su se u završnici takmičenja potpuno zasluženo. U ligaškom delu prvenstva, svaka u svojoj grupi, zabeležila je sve pobede, i ne samo to – ni jedna ni druga svojim protivnicima nisu dozvolile da se primaknu end-zoni, pa tako na strani primljenih tačdaunova imaju upisane nule.

Glavni trener u ekipi Meridian Indians Ivan Prskalo rekao je, osvrćući se na celo takmičenje i ligu koja se prvi put u ovom uzrastu igra kod nas, da niko nije znao šta može da očekuje. Kadetska_liga_Indians_Pastuvi_b

– Ispostavilo se da su naši protivnici u finalu, u grupi „Jug”, kao i mi „na severu”, bili najuigraniji. Mislim da je tome najviše doprinelo iskustvo naših igrača koji imaju fleg, jut, juniorsko a neki čak i seniorsko iskustvo. To je dovelo do toga da dve ekipe do finala nisu primile još ni jedan poen.

 

Njegov kolega u suparničkom timu Branko Đurišić ne krije da, bez obzira što igraju na gostujućem terenu, njegovi dečaci imaju imperativ pobede.

– Moj uvaženi kolega, trener Indiansa Ivan Prskalo, radi pravu stvar za svoj klub i za svoj grad. Iako je mlad, ima dosta iskustva i pred njim je tek blistava budućnost. Daćemo sve od sebe da odigramo kako umemo, sa imperativom pobede, što se podrzumeva kada je naš tim u pitanju. Osnovali smo klub pre tačno tri godine s idejom da igramo sva takmičenja i da budemo šampioni – istakao je Đurišić.

Ivan Prskalo je na kraju, kao „domaćin” ovog susreta, pozvao sve sugrađane i ljubitelje dobrog fudbala, da dođu i pruže podršku obema ekipama.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*