Epidemiološka situacija u Sremu i dalje vanredna (VIDEO) Epidemiološka situacija u Sremu i dalje vanredna (VIDEO)
Epidemiološka situacija u Srema i dalje je vanredna. Najveći broj obolelih je u opštini Stara Pazova – 816, zatim sledi Sremska Mitrovica sa 525,... Epidemiološka situacija u Sremu i dalje vanredna (VIDEO)

Epidemiološka situacija u Srema i dalje je vanredna. Najveći broj obolelih je u opštini Stara Pazova – 816, zatim sledi Sremska Mitrovica sa 525, Ruma sa 421, Inđija sa 331 obolelim. U šidskoj opštini 224 građanina je obolelo od virusa korona, u Pećincima 190, dok iriška opština ima 101 obolelog. Ovo su podaci koji si izneti na sinoćnom, Štabu za vanredne situacije Grada
Sremska Mitrovica.

U Sremskoj Mitrovici sinoć je zasedao Štab za vanredne situacije na kojem je ocenjeno da je epidemiološka situacija i dalje vanredna. U Sremu je trenutno 2.608 obolelih od virusa korona. Najnovije podatke iznela je dr Nada Zec Petković, direktorka Zavoda za javno zdravlje Sremska Mitrovica.

U Korona centru Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, prema jučerašnjim podacima, leži 136 pacijenata, dok je 23 na respiratoru.

Sremska Mitrovica prvi je grad u Vojvodini po postotku imunizacije ljudi,što iznosi preko 34 odsto, a što se tiče Srbije na petom smo mestu po broju vakcinisanih građana iznad 60 godina.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar