DOŽIVI NBA NA DRUGAČIJI NAČIN: Pogodi najveći zbir poena i nagrade su tvoje!

Pred tobom je challenge kojem nećeš odoleti!

 

NBA Power play challenge je tu i donosi ti sjajne nagrade!

 

Voliš NBA, online klađenje, vrhunsku zabavu i još bolje nagrade? Na pravom si mestu!

 

Sportska kladionica Meridian i ovog puta donosi uzbudljivo takmičenje za sve ljubitelje košarke, preciznije – NBA lige. Uživaj u omiljenom sportu, pogodi najveći zbir poena i osvoji sjajne nagrade.

 

Evo o čemu se radi: promocija se odvija u formi takmičenja „Pogodi najveći zbir poena“ koristeći igru „Poeni igrača“ iz ponude kola za NBA. Na primer: tiket koji sadrži četiri selekcije sa igrom igrač poena više, a granice su 7.5 poena za svaku selekciju, ukupan broj poena koji ovaj tiket osvaja je 8 x 4 = 32.

 

Pravila su ujasna: za učestvovanje u promociji kvalifikuje se isključivo prvi dobitni tiket u toku pojedinačnog kola NBA. Za svako kolo se zbir pogođenih granica poena igrača sabira  sa prethodinim kolima i na osnovu toga formira se konačna lista.

 

Pobednik takmičenja je igrač koji na kraju takmičenja ima najveći ukupan zbir pogođenih granica poena a u skladu sa navedenim uslovima, a čekaju vas sjajne nagrade:

 

  1. mesto – Sony PS5
  2. mesto – 10.000 RSD bonusa za online klađenje
  3. mesto – 10.000 RSD bonusa za online klađenje
  4. mesto – 5.000 RSD bonusa za online klađenje
  5. mesto – 2.000 RSD bonusa za online klađenje

od 6. do 10. mesta – po 1.000 RSD bonusa za online klađenje

 

A, kako nas ove noći čekaju interesantne utakmice, sastaju se Šarlot i Denver, Sakramento i Minesota, Golden Stejt i Portland, kao i mnogi drugi – jasno je da nas čeka noć prepuna uzbuđenja i da i te kako imamo razloga da ostanemo budni.

 

Dakle, poruka je jasna: registrujte se na meridianbet.rs, preuzmite bonus dobrodošlice u iznosu od 4.000 dinara i doživite NBA na potpuno drugačiji način!