Doktor veterine Zoran Ninković odlučno u bolju budućnost: „U nedelju glasam za broj 1 – za našu decu“

Novi tim za Šabac, u otvorenom pismu objavio je da nastavlja svoju političku karijeru u Srpskoj naprednoj stranci.

Doktor veterinarske medicine Zoran Ninković, odbornik sa liste Jelena Milošević – Novi tim za Šabac, u otvorenom pismu objavio je da nastavlja svoju političku karijeru u Srpskoj naprednoj stranci. U pismu se navodi:

– U politiku sam ušao kao mlad, obrazovan čovek sa željom da doprinesem boljitku Šapca, Mačvanskog okruga i cele Srbije. Naivno sam pomislio da to mogu kao član Zapadne Srbije, ne shvatajući da u ovoj grupi građana jedno pričaju, a drugo rade – saopštio je dr Ninković i dodao je.

– Sada, kada je moje razočaranje prevršilo svaku meru, odlučio sam da svoje ideje, na dobrobit svih naših sugrađana, realizujem u Srpskoj naprednoj stranci, jedinoj stranci koja se zaista, a ne samo deklarativno, brine o srpskom narodu – rekao je on.

 – Iz Zapadne Srbije odlazim razočaran poražavajućom politikom Dušana Petrovića i njegovih satelitskih organizacija, koje su uništile srpsku poljoprivredu. Ja, i kao uzgajivač jagoda na 2 hektara sa zasadima maline na oko 30 ari to najbolje znam. Donedavno bio sam uveren da je Zapadna Srbija samostalna organizacija, ali sada mi je potpuno jasno da su i Nemanja Pajić i Sovranije Čonjagić glasnogovornici politike koju prezentuju Nebojša Zelenović i Dušan Petrović, kao i da je kandidat za gradonačelnika Jelena Milošević samo njihova marioneta – navodi doktor.
– Zbog svega navedenog, i svoju i budućnost Šapčana vidim u Srpskoj naprednoj stranci, jedinoj državotvornoj političkoj organizaciji, kojoj je interes naroda na prvom mestu – rekao je dr Ninković.

– I zato na izborima u nedelju glasam za broj 1, za Aleksandra Vučića – za našu decu! – poručio je dr Zoran Ninković.

Izvor: Srbija Danas

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*