ĐILASOV STRUČNJAK BEZ LICENCE: Radovanović prvi za pljuvanje kolega, ali kad Srbiji treba pomoć OKREĆE GLAVU

Svesrdno tvrdio da porast onkoloških oboljenja nema veze sa NATO bombardovanjem.

Od početka epidemije korone u Srbiji, pojedini centri moći u virusu su prepoznali saveznika protiv aktuelne vlasti i svega što nadležni preduzimaju kako bi epidemiju ugasili.

Pošto im politika nije bila dovoljna u pomoć su pozvali „struku“. Tako je slavu stekao epidemiolog Zoran Radovanović koji je do tada bio poznat samo kao doktor koji je svesrdno tvrdio da porast onkoloških oboljenja nema veze sa bombardovanjem Srbije. Ovaj vajni stručnjak najžešći je kritičar svih poteza republičkog Kriznog štaba, uvek spreman da „soli pamet svima“, osim kad mu ponude da sam iznese program borbe i ideje za gašenje epidemije.

Radovanović tada beži glavom bez obzira i odbija da učestvuje u radu Kriznog štaba.

 Ovih dana postao je, međutim, specijalni savetnik Nebojše Zelenovića, bivšeg gradonačelnika Šapca, pa je zanimljivo pitanje zašto se stavio na raspolaganje Zelenoviću, ali nikada Srbiji.
Upućeni kažu da ih je objedinila ljubav prema stranim centrima moći, ali i prema zajedničkom tajkunu, pa onda nije čudno što su obojica poznati kao Đilasov doktor i Đilasov gradonačelnik. Za borbu protiv vlasti na svim nivoima Đilas nije mogao da nađe bolje, jer svi bolji su u republičkom Kriznom štabu, pa su i Đilas i Zelenović spali na pomoć doktora bez licence.

Zoranu Radovanoviću, naime, puna su usta kritike na račun njegovih kolega, dok brojna pitanja ostaju bez odgovora.

 Izdvajamo najzanimljivija: Ima li dr Radovanović licencu za rad? Kada je napisao poslednji stručni rad? Kada je objavio poslednju stručnu knjigu i da li je tačno da je to bilo pre čak deset godina? Na kom je seminaru i kongresu učestvovao i dodatno se edukovao, jer kao što znamo, medicina neprestano napreduje i od lekara se traži kontinuirana edukacija.
To što je Radovanović godinama u penziji nije nikakav argument, jer i lekari u penziji mogu da rade u medicinskim ustanovama. Naravno, ako imaju licencu, koja je uslov za rad, a koja Radovanoviću fali.

Za dobacivanje iz ćoška, i pljuvanje kolega licenca, naravno nije potrebna. To može svako. Ali, to je pre nivo dežurnog kibicera, a ne uglednog stručnjaka, ako bilo ko bez licence uopšte može tako da se nazove.

Izvor: Srbija Danas

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*