Deč: Kreativnošću do osmomartovskih poklona Deč: Kreativnošću do osmomartovskih poklona
Proteklih dana Edukativni centar Discipulus organizovao je u svojim prostorijama u Deču kreativne radionice, na kojima su učestvovali članovi Kulturno-umetničkog društva „Svitac“ iz Deča.... Deč: Kreativnošću do osmomartovskih poklona

Proteklih dana Edukativni centar Discipulus organizovao je u svojim prostorijama u Deču kreativne radionice, na kojima su učestvovali članovi Kulturno-umetničkog društva „Svitac“ iz Deča. Mladi dečki folkloraši bili su u prilici da iskažu svoju kreativnost pravljenjem šarenih cvetova od papira, a sve u cilju organizovanja prodajne izložbe tokom koje će prikupljati sredstva za nagradno putovanje.

Prema rečima direktorke Edukativnog centra Ružice Mrkalj, ideja za pokretanje ovakve radionice proizašla je pre svega iz želje za druženjem, kao i želje da se članovi ovog folklornog društva iz Deča od prikupljenog novca nagrade za uspešan trud i rad tokom protekle godine.

Udruženje „Svitac“ iz Deča u svom sastavu ima tri folklorna ansambla i jednu pevačku grupu, a brojnim nasputima tokom protekle godine, pobrali su simpatije publike širom Srbije.

Prodajna izložba biće organizovana za 8. mart.

Izvor: pecinci.org

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar