„ДДОР Олимпијска стаза“ у суботу у Руми

У суботу, 3. септембра, са почетком у 12 часова у Руми ће се одржати догађај „ДДОР Олимпијска стаза“ у организацији Олимпијског комитета Србије и компаније ДДОР осигурање, уз подршку Општине Рума.

ДДОР Олимпијска стаза има за циљ да промовише олимпизам и олимпијске вредности. Kроз едукацију деце, родитеља и читаве заједнице, ДДОР Олимпијска стаза ће приближити олимпизам и олимпијске симболе. Учешћем, такмичари ће бити у прилици да науче више о историји Олимпијских игара, успесима наших Олимпијаца и да се кроз промоцију физичке активности активно укључе у подршку нашим Олимпијцима. Такође, учесници ће научити понешто и о дугогодишњем спонзору Олимпијског тима Србије – ДДОР осигурању.

Седма Олимпијска стаза се налази у Руми и биће реализована 03. септембра 2022. године са почетком у 12 часова на Градском тргу. Стаза се завршава испред пословнице ДДОР осигурања у Главној 111. Проглашење победника биће обављено на Градском тргу након завршеног такмичења после 15 часова.

Пријаве за учешће у “ДДОР Олимпијској стази” биће прикупљане на лицу места пре почетка догађаја, као и путем онлине пријаве на сајту компаније ДДОР осигурање на линку :
https://www.ddor.rs/ddor-olimpijska-staza/, до почетка догађаја.

Обезбеђене су и вредне награде у три различите категорије: најбољи појединац, најбољи пар и најбоља екипа која може бројати до 5 чланова.

Особама млађим од 18 година за учешће у “ДДОР Олимпијској стази” ће бити потребна писмена сагласност родитеља – старатеља која ће моћи да се такође потпише на лицу места заједно са пријавом за учешће.