BOGATSTVO TI JE NA DOHVAT RUKE: Preuzmi 4.000 RSD BONUSA i pretvori ih u milione!

Da li ste ikada poželeli da uživate u vrhunskoj zabavi potpuno besplatno? Od sada je i to moguće, ekskluzivno u Meridianu! Ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog na MESTU NAJBOLJE ZABAVE vreme je da ga kreirate!

 

Par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 4.000 DINARA BONUSA! Bonus možete iskoristiti kako za sportsko klađenje (1.000 DINARA) tako i za slot igre (3.000 DINARA)

 

Kada je o sporstkom klađenju reč, ove nedelje fokus će biti na trećem ovogodišnjem Grend slemu koji se održava na vimbldonskoj travi. Da li će Novak Đoković uspeti da dođe do 24. Grend slem titule saznaćemo za nešto manje od dve nedelje.

 

Posle odigranih tiketa, vreme je da isprobate i slot igre. Na raspolaganju vam stoji preko 2.000 najpopularnijih igara.

 

A, nakon što iskoristite ovaj bonus, vreme je za uplatu prvog depozita! Ukoliko uplatite 500 ili više dinara u danu vaše REGISTRACIJE, u igri ste za magičan bonus na prvi depozit. Maksimalan iznos koji možete osvojiti na ovaj način je 120.000 DINARA BONUSA!

 

BONUS VEST!!! Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće!

 

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS u Meridianu, koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

 

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

 

Dobro došli u Meridian, uživajte u vrhunskoj avanturi!!!