Bez Sajma privrede

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije ove godine nije održan tradicionalni Regionalni sajam privrede u okviru Kompleksa sportsko – rekreativnih bazena u Novoj Pazovi, koji organizuju  Opština  Stara Pazova i Privredna komora Srbije Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga. 

Podsetimo da je Sajam organizovan I osmišljen sa ciljem upoznavanja sa ponudom lokalne privrede i preduzetnika, razmenom poslovnih ideja, kao i unapređenjem mogućnosti za razvoj i nova ulaganja u privredu Srema i Srbije.

Na sajmovima su se predstavila najuspešnija preduzeća i proizvođači iz oblasti metalne i plastične galanterije, prerade drveta, hemijske industrije, IT opreme, građevinarstva, tekstila i obuće, prehramebene industrije, mehanizacije, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva.

Pored javnih tribina lokalnog Socijalno – ekonomskog saveta, NALED-a, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva, trgovine, turizma i telekomunikacija, Unije poslodavaca Vojvodine i Saveza samostalnih sindikata Vojvodine, među značajnim pratećim manifestacijama Sajma su i Sajam zapošljavanja na kojemse “nude” radna mesta kod privrednika koji posluju na teritoriji opštine Stara Pazova.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „Privreda i infrastruktura Pazove“ koji je sufinansiran iz sredstava Opštine Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*