Bespovratna sredstva za pazovačke privrednike Bespovratna sredstva za pazovačke privrednike
Predstavnici Opštine Stara Pazova danas su svečano uručili ugovore o dodeli bespovratnih sredstava namenjenim preduzetnicima koji su ispunili uslove Opštinskog javnog konkursa za podršku... Bespovratna sredstva za pazovačke privrednike

Predstavnici Opštine Stara Pazova danas su svečano uručili ugovore o dodeli bespovratnih sredstava namenjenim preduzetnicima koji su ispunili uslove Opštinskog javnog konkursa za podršku razvoju preduzetništva na teritoriji te opštine. Ove godine bespovratna sredstva u iznosu od 50.000 dinara dobiće 100 preduzetnika sa teritorije Opštine Stara Pazova.
Javnim konkursom za podršku razvoju preduzetništva, mikro i malih pravnih lica staropazovačka lokalna samouprava opredelila je ove godine 5 miliona dinara podrške namenjenih isključivo za nabavku nove ili polovne opreme i mašina, specijalizovanih alata, repro-materijala i sirovina.
Ciljevi ovog vida opštinske pomoći preduzetnicima su jačanje konkurentnosti, unapređenje tehnoloških procesa, proizvoda i usluga, povećanje vrednosti i obima prometa, smanjenje troškova finansiranja proizvodne opreme i repro-materijala.
Kako su istakli predstavnici Opštine Stara Pazova vladalo je veliko interesovanje za bespovratna sredstva i ove godine.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar