„Beogradski pobednik“ za Opštinu Pećinci

U velikoj dvorani beogradskog Doma sindikata juče je održana manifestacija “Beogradski pobednik” na kojoj su istoimena priznanja dodeljenja najuspešnijim preduzećima, ustanovama i pojedincima iz privrednog, kulturnog i javnog života.

Na ovogodišnjoj dodeli, u društvu najuspešnijih, našla se i Opština Pećinci koja je nagrađena kao opština sa najvećim stepenom iskorišćenosti stranih i domaćih investicija. Priznanje je primila predsednica Opštine Dubravka Kovačević Subotički koja je, zahvalivši se organizatorima, istakla da je ova nagrada je još jedna potvrda da su napori koje Opština Pećinci ulaže u unapređenje poslovne klime, jačanje privrede i podizanje kvaliteta života u lokalnoj zajednici, prepoznati od strane stručne javnosti i poslovnih partnera. „Što nam veće poverenje ukazuju naši građani i poslovni partneri, to je veća i naša obaveza, kao lokalne samouprave, da radimo još bolje i obezbedimo ekonomsku i socijalnu stabilnost“, izjavila je ovom prilikom Kovačević Subotički.

Manifestacija „Beogradski Pobednik“ se održava u Beogradu 13. godinu po redu, kao prigodna muzička manifestacija koja za svoje goste ima ljude iz sveta medija, kulture, muzike, biznisa i javnog života. Među nagrađenima na ovogodišnjem „Beogradskom pobedniku“ našli su se i Opština Žagubica za rekordni broj turističkih manifestacija u 2016. godini, brojni muzički izvođači, poput Jelene Tomašević, grupe Frajle i benda Van Gog, kompanije i preduzeća iz različitih privrednih oblasti, a dodeljene su i nagrade za humanost i humanitarni rad.

IZVOR http://www.pecinci.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*