Banstol: Radovi na rekonstrukciji puta gotovi do septembra

Radovi na rekonstrukciji dela puta od Banstola do Sremskih Karlovaca biće završeni do polovine septembra. To je potvrdio predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak koji je danas obišao radove na pomenutoj deonici puta i ujedno najavio nove infrastrukturne investicije.

Radovi na rekonstrukciji dela puta od Banstola do Sremskih Karlovaca počeli su 23. aprila. Tada su predstavnivci Vlade Vojvodine i republičke Direkcije za puteve, koji su finansijeri pomenutog projekta, najavili da će radovi na deonici dugoj skoro 7 kilometara trajati 150 radnih dana. Sada je već evidentno da se radovi odvijaju predviđenom dinamikom zbog čega su posebno zadovoljni vozači, vikendaši i oni koji žive u ovim delovima opštine Inđija i Sremski Karlovci.

Radove na rekonstrukciji deonice puta od Banstola do Sremskih Karlovaca danas je obišao prvi čovek inđijske opštine i tom prilikom najavio da će put za saobraćaj biti pušten i pre predviđenog roka tj. do polovine septembra. Takođe, kako je naveo, put je proširen za više od metar i kada se završe svi predviđeni radovi, dve sremske opštine dobiće deonicu na kojoj će mnogi moći da im pozavide.

Podsetimo, vrednost radova procenjena je na oko 240 miliona dinara i u pitanju su zajednička sredstva Vlade Vojvodine i republičke Direkcije za puteve. Inače, kako je tokom obilaska radova Gak najavio, za 10 dana trebala bi da počne rekonstrukcija dela puta od Banstola do hotela Norcev na Iriškom vencu, a za mesec i po, kako kaže, i istorijski projekat-asfaltiranje 70 neasfaltiranih ulica na teritoriji opštine Inđija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*