Bačka Palanka na Sajmu turizma u Kragujevcu Bačka Palanka na Sajmu turizma u Kragujevcu
Turistička organizacija Opštine Bačka Palanka, po četvrti put nastupa na Sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, na „Šumadija sajmu“, koji će se održati... Bačka Palanka na Sajmu turizma u Kragujevcu

Turistička organizacija Opštine Bačka Palanka, po četvrti put nastupa na Sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, na „Šumadija sajmu“, koji će se održati od 24. do 26. novembra.

-Kao i svake godine, mi predstavljamo turističke potencijale naše opštine. Ove godine akcenat je na aktivnom odmoru jer je to upravo ono što je ljudima interesantno kako bi pobegli od gradske vreve i gužve. U samom gradu nudimo biciklizam, pešačenje, boravak u prirodi i vožnju kajacima na našoj Tikvari i Dunavu. U Neštinu, nudimo posetu „Muzeju na otvorenom-Sremskoj kući“ zatim posetu Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi kao i obilazak turističkih seoskih domaćinstava sa degustacijom domaćih gastronomskih proizvoda, vina i rakije. Deo naše ponude su i Karađorđevo, Čelarevo i drugi turistički segmenti naše opštine- najavila je za naš portal v.d. direktorka TO Opštine  Bačka Palanka, Jelena Rajović.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar