Avion koji je zaludeo Srbiju – svi žele da bukiraju ovaj let samo iz JEDNOG RAZLOGA!

Meridian sa ponosom predstavlja promociju u kojoj te čeka veliki broj freebetova svakodnevno – uživaj i ti uz LET KA OBLACIMA!

 

Još jednom će igrači Meridiana koji uživaju u neobičnim igricama moći da iskoriste priliku i preuzmu neodoljive bonuse svakodnevno! LET KA OBLACIMA je vrhunska promocija koja se održava na planetarno popularnoj igri Aviator.

 

Uživajte i vi, sve do 30. aprila i osvojite fantastičnu dozu freebetova svakodnevno!

 

Svakog dana, u okviru pomenute promocije vas očekuje 500 KIŠA FREEBETA! 50 puta dnevno, 10 najbržih igrača mogu preuzeti svoj FREEBET klikom na taster CLAIM/UZMI!

 

Iskoristite bonus u roku od 10 minuta od trenutka kada ga preuzmete. Nakon što iskoristite svoj freebet, možete ga isplatiti na KEŠ RAČUN kada kvota na Aviatoru dostigne barem 1.95.

 

Ne propustite kišu neodoljivih bonusa sve do kraja aprila!

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

 

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 1.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

 

Preuzmite vašu dozu bonusa i pretvorite ga u OZBILJNU LOVU!

 

Da li ste znali da ukoliko zaigrate popularni Texas Hold’em Poker imate priliku da osvojite nestvaran JACKPOT?

 

Upravo to se dogodilo vernom igraču Meridiana M. M. iz Beograda. Beograđanin je zaigrao Twister turnir, a za učešće na ovom turniru položio je ulog u uznosu od samo 5 EVRA!

 

Nakon samo sedam minuta usledio je dobitak o kojem će se dugo pričati. M. M. je osvojio JACKPOT u iznosu od 4.000 EVRA!

 

Ukoliko i vi volite najpopularniju kartašku igru, instalirajte Meridian Poker aplikaciju i uživajte u čarima Texas Hold’Em Pokera!