АРЕНИН КАРАВАН У НОВОЈ ПАЗОВИ: Миливоје Ћирковић посетио наш штанд

Караван ТВ Арена спорт данас је у Новој Пазови, а најгледанија спортска телевизија у региону и Телеком Србија су спремили изненађења за своје корсинике.

Гост Арене био је чувени фудбалер Партизана Миливоје Ћирковић.

Сви нови и сви постојећи корисници услуга мобилне и фиксне телефоније, интернета и телевизије компаније Телеком Србија, односно Супернова обједињених у пакет Боx 4, имају могућност да посете штандове ТВ Арене Спорт и освоје вредне, ПРЕМИУМ поклоне.

Већ постојећи Арена Спорт штандови у СЦ Ушће и ТЦ Галерија биће отворени свакодневно за све посетиоце од 17 до 21х све до краја септембра.

Такође, сви корисници Телекомових пакета који не садрже све четири услуге, али у склопу пакета имају телевизију, имају могућност да у наведеним градовима и тржним центрима Ушће и Галерија у Београду такође добију ЛИГХТ пакет поклона ТВ Арена Спорт, такође врло вредан.

За више информација, посетите наше штандове, уверите се у квалитет нашег програма, и освојите вредне награде.

Услови које корисници услуга Телеком Србија и Супернова треба да испуне како би освојили поклоне су да имају потписан уговор или анекс уговора са Телеком Србија или Супернова у период од 1. августа до 1. октобра 2022. године и да исти донесу на увид на неки од штандова ТВ Арена спорт.

Преузимање поклона биће организовано током трајања каравана на штандовима ТВ Арена спорт, а обавештење о датуму и начину преузимања поклона добићете на лицу места од стране наших промотера.

Караван Арене наредних дана проћи ће кроз још градова у Војводини:
08.09 Стара Пазова
09, 10. и 11.09. Нови Сад