Agencija za ruralni razvoj Opštine Inđija: U toku proces prikupljanja zahteva za ostvarivanje podsticaja u poljoprivredi Agencija za ruralni razvoj Opštine Inđija: U toku proces prikupljanja zahteva za ostvarivanje podsticaja u poljoprivredi
Iz Agencije za ruralni razvoj Opštine Inđija poručuju da je u toku proces prikupljanja zahteva za ostvarivanje podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji. Pravo na korišćenje... Agencija za ruralni razvoj Opštine Inđija: U toku proces prikupljanja zahteva za ostvarivanje podsticaja u poljoprivredi

Iz Agencije za ruralni razvoj Opštine Inđija poručuju da je u toku proces prikupljanja zahteva za ostvarivanje podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji. Pravo na korišćenje osnovnih podsticaja imaju: pravno lice, preduzetnik i fizičko lice-nosilac komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva.

Kulture za koje se osnovni podsticaji mogu ostvariti su sve kulture navedene u Šifarniku biljne proizvodnje i drugih namena zemljišnih parcela, osim prirodnih livada i pašnjaka u okviru grupe kultura krmno bilje. Maksimalna površina zemljišta po korisniku je 20 ha.

“Pravilnik od prošle godine je aktuelan, tako da smo krenuli sa zahtevima za ostvarivanje podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji. Čeka se raspisivanje konkursa i mi i naši poljoprivrednici smo već spremni. Zahtevi se podnose do zadnjeg dana aprila meseca”, rekla je za naš medijski centar Ivana Pejović.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar