365.000 DINARA POKLON DEPOZITA – Uživaj u besplatnoj zabavi narednih godinu dana!

Meridian ti poklanja godinu dana besplatne zabave – učestvuj u neodoljivoj promociji i osvoji 365.000 DINARA POKLON DEPOZITA!

 

Ako si ljubitelj sportskog klađenja i slot/live deale poker igara Meridian ti poklanja fantastičnu promociju koja če te oduševiti. Ne propusti avanturu koja će trajati sve do kraja leta i izbori se za 365 dana poklon depozita!

 

Potrebno je samo da budeš redovan, a svakom uplatom 1.000 ili više DINARA na svoj korisnički nalog povećava ti se šansa da postaneš član odabranog društva!

 

100 igrača koji u ovom periodu budu imali najveći broj transakcija imaju šansu da se izbore za glavnu premiju – 365 DANA POKLON DEPOZITA! Šampion ove akcije će u narednih godinu dana svakodnevno dobijati 1.000 dinara poklon depozita koje može koristiti kako na slot/live deaer/ poker igre, tako i na sportsko klađenje.

 

Budi jedan od 100 i uživaj u potpuno besplatnoj zabavi narednih godinu dana!

 

Još uvek nemaš korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJEŠ! Odmah nakon REGISTRACIJE te čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možeš iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

 

BONUS VEST: Ovog leta, ekskluzivno u Meridianu se održava promocija PINATA LOCA MADNESS koja donosi nagrade za stotinu najboljih igrača!

 

Ako se pokažeš kao najbolji među njima osvojićeš PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Pored toga očekuje te još vrednih nagrada: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i sjajni bonusi!

 

Uživaj u savršenoj letnjoj avanturi, ekskluzivno u Meridianu!