Душан Љубишић, нови председник ОО СНС Рума

љДушан Љубишић изабран је за председника Општинског одбора Српске напредне странке  у Руми на Трећој изборној скупштини која је одржана у Културном центру у Руми. Кандидатуру и избор Душана Љубишића подржало је свих 77 делегата колико броји Скупштина и  који су присуствовали седници.

На почетку свој излагања Љубишић је представио извештај о раду за протекли период.

„Општински одбор почиње организационо да ради по принципу бирачких места. Овај начин организације са јасно дефинисаним задацима и одговорносстима одмах даје резултате: Број страначких активиста се утростручио, сви функционери без изузетка су укључени у страначке активости а комплетна организација странке је подигунута на виши ниво. У извештајном периоду Општински одбор Српске напредне странке у Руми организовао је стотине страначких активности – споменућу само последњу велику страначку активност када смо током седмог и осмог марта на више од девет хиљада адреса у нашој општини поделили пригодне поклоне за Осми март. Поклоне су добиле чланице Српске напредне странке и наши сигурни гласови“, рекао је Душан Љубишић, председник ОО СНС Рума.

Изборној скупштини присуствовали су Андреј Вучић, Владимир Галић, Дамир Зобеница, председници сремских општина Ђорђе Радиновић, Синиша Ђокић, Тихомир Стојаковић, Зоран Семеновић.

Председница Општине Рума Алекандра Ћирић, као чланица Главног одбора СНС била је председавајућа Скупштини, којој је присуствовао и велики број чланова, којих како се могло чути у Руми има преко 4000.

„Наша општина је у свим областима учинила величанствене искораке које нико не може да игнорише. Општина Рума је данас препознатљива као пример организоване и просперитетне средине, на таласу развојне и одговорне политике пре свега нашег прдседника Александра Вучић, републичке и покрајинске владе.  Буџет, инфраструктурно опремање, повећања  стандарда, ширење мреже соц заштите наших грађана. Буџет 4 млрд динара, градимо вртиће, школе, спортске терене, отварамо нова предузећа и службе, одговорно и проактивно“, рекао је Љубишић. 

Душан Љубишић је рођен 1978. Године, по занимању дипломирани правник, тренутно начелник Општинске управе у Руми. Члан је СНС-а од 2014. године

Весна Самарџија