(ВИДЕО) 2. и 3. јула Ноћни базар у Руми

Први ноћни базар биће одржан другог и трећег јула на Градском тргу у Руми. Биће то прилика да власници малих и средњих предузећа, регистровани пољопривредни произвођачи, удружења жена, пчелари изложе своје производе и тако додатно зараде.

Иницијатор одржавања Ноћног базара који ће трајати два дана у времену од 17 до 23 сата је Туристичка организација Општине Рума.

Прилог Станде уп Центар Руме ће другог и трећег јула у вечерњим сатима испунити многобројне тезге са разноврсним производима који ће посетиоцима бити доступни по приступачним ценама.

Организатори базара имају дугогодишње искуство па обећавају да ће на базару бити за свакога по нешто.

Идеја да се ноћни базар одржи у Руми постоји већ одавно, али због епидемије корона вирусом то није било могуће. Сада је извесно да ће другог и трећег јула базара бити и то на радост не само Румљана, него и свих оних којима су овакве манифестације недостајале.

Овоме додајмо податак да ће Ноћни базар обе вечери трајати између 17 и 23 сата, а да су то и дани када се одржава традиционални румски вашар што само подрврђује чињеницу да првих дана у месецу сви путеви воде у Руму.

 

 

Златко Марковиновић