СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА МЕДИЈА ЦЕНТАР ЗА ВОЈВОДИНУ Илије Огњановића 7/1, ТЕЛЕФОН 021/63-22-168

Српска напредна странка Војводине, Мачванског и Kолубарског округа најоштрије осуђује покушај изазивања нереда и страха међу грађанима Србије од стране Бошка Обрадовића, још једног у низу ,,потеза политичког очајника’’ који, у недостатку сопствених конструктивних идеја зарад општег добра, грубо злоупотребљава глобални проблем мигрантске кризе, а све с циљем прикупљања јефтиних политичких поена.  Осим што лажима покушава унети немир међу свима нама, Обрадовић позивом на државни удар, или како би он рекао ,,изолацију председника Србије Александра Вучића’’, као и позивом на рушење уставног поретка, директно  чини кривично дело.

Још једном подсећамо јавност да се Српска напредна странка континуирано залаже за бољи живот свих својих грађана, што између осталог, подразумева мир и безбедност свих нас. Срамне нападе на било ког држављанина Републике Србије оштро осуђујемо, самим тим и безочни напад на председника Александра Вучића, те захтевамо брзо реаговање надлежних служби.

Знајући да је позив на државни удар уздрмао српску јавност, дужност нам је да апелујемо на све грађане да не наседају на јефтине трикове Обрадовића, на чију политичку каријеру нас је и срамота подсећати. Србија је стабилна, безбедна, просперитетна и даћемо све од себе да тако и остане. За Војводину, Мачвански округ и Колубарски округ-за нашу децу.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*