„РУМА ЈЕ УВЕК БИЛА СРЦЕ СРЕМА, ДАНАС ЈЕ ТА ПОЗИЦИЈА ПОДВУЧЕНА СА ТРИ ЛИНИЈЕ!“ СРЂАН ЈОВАНОВИЋ ЗА ТВ ФРУШКА ГОРА

Срђан Јовановић, председник Скупштине општине Рума, гост је најновијег издања емисије Отворени студио која ће се премијерно у уторак 27. августа емитовати на каналу ТВ Фрушка гора од 20ч.

„Част ми је да обављам функцију председника Скупштине општине Рума и свој рад ћу тек унапређивати“ на почетку свог гостовања истакао је Јовановић.

Велика и важна ставка општинског буџета је улагање у јавна предузећа, чији су резултати видљиви свим грађанима те управо рад на унапредђењу ових предузећа мора бити синхронизован, истакао је председник Скупштине.

„Општина Рума у овом тренутку нема проблем са водом, прекид водоснабдевања наступа само када дође до хаварије. Нестанци воде у последње време били су оправдани а стручни радници ЈП „Водовод“ успевали су да кварове реше у рекордном року“

РУМА НАСТАВЉА ПУТ РАЗВОЈА, истиче Срђан Јовановић говорећи о доласку светског гиганта. Кинеска компаније Хаитиан почеће са запошљавањем до Нове године. Говорећи о развоју индустријске зоне у Руми, председник Скупштине Срђан Јовановић истакао је и следеће

“ Свакодневно нам стижу упити за земљиште око Румске петље, а не одлучујемо се тако лако на продају земље, бирамо ко ће градити фабрику“.

О улагањима у спорт, сарадњом са вишим нивоима власти која никада није била боља, о плановима око Румске касарне и свим другим актуелним темама у Руми председник Скупштине општине Рума, Срђан Јовановић, говори у свом гостовању на ТВ Фрушка гора, у уторак од 20ч.

Loading