Радост и срећа у Апатину: Захваљујући вредној донацији комапаније Меридиан Урош (19) је добио посао (ФОТО)

Удружењу доброчинитеља „Мали Принц“ из Апатина уручена је вредна донација у виду мобилног апарата за кокице. Овај апарат добијен је од компаније Меридиан, а користиће га чланови удружења. Захваљујући томе, један од „Малих Принчева“, Урош Пањковић, ускоро ће имати нови посао.

 

„Захваљујем се компанији Меридиан на овој вредној донацији. Урош има 19 година, завршио је средњу угоститељску школу, изузетно је комуникативан и обожава да ради са људима. Бескрајно се радује и сви једва чекамо да га обучимо, па да почне радити”, изјавила је Урошева мајка, Данијела Пањковић.

Према речима Александре Марић, председнице УД “Мали Принц”, мобилни апарат за кокице од великог је значаја за све чланове удружења.

“О социјалном предузетништву причамо месецима уназад и баш дан пред Нову годину добили смо донацију од компаније Меридиан, апарат за кокице, који планирамо да користимо како бисмо запослили неке од наших корисника са сметњама у развоју, а такође и допринели што бољем функцикнисању удружења”, рекла је Марић.

Јелена Јоцић, испред компаније Меридиан, није крила задовољство оним што је затекла на терену, те истакла да јој је изузетно драго што је донација стигла у праве руке.

“Изузетно нам је задовољство што смо помогли Урошу, а као друштвено одговорна компанија и убудуће ћемо се трудити да будемо ту за оне којима је помоћ најпотребнија. Сазнали смо да је Урош диван и вредан момак и много нам је драго ако смо га овим гестом обрадовали. Надамо се да ћемо барем мало утицати на његову лепшу будућност тиме што смо му обезбедили средство за рад и на тај начин омогућили да сам привређује и обезбеди себи егзистенцију”, закључила је Јоцић.