Радови на изградњи кружног тока у близини ГЦ „Срем“

Kод Геронтолошког центра „Срем” на крају Павловачке улице у току су радови на изградњи кружног тока, a Општина Рума непрекидно ради на побољшању саобраћајне инфраструктуре на територији наше општине, поручила је председница Општине Рума Александра Ћирић.

Заједно са заменицом Биљаном Поповић Јовановић, председница Ћирић обишла је јуче радове и искористила прилику да радницима на терену однесе освежење и разговара са њима о динамици реализације пројекта.

Радови на кружном току се одвијају у две фазе и то: изградња саобраћајнице са кружним током саобраћаја, постављање јавне расвете, водоводне мреже, канализације, изградња пешачких и бициклистичких стаза и то све на укрштању улица Павловачке, Милоша Црњанског и Моше Пијаде.

Прва фаза радова подразумева изградњу кружне раскрснице са 5 кракова (са инсталацијама: водовода, канализације  и јавном расветом) и постављањем хортикултуре. Радови се односе на Павловачку улицу северни крак,  Павловачку улицу – јужни крак, наставак улице Моше Пијаде, улице Милоша Црњанског (лево од кружног тока), потом улицу Милоша Црњанског (десно од кружног тока).

Друга фаза радова подразумеваће асфалтирање продужетка улице Милоша Црњанског (лево од кружног тока) и продужетак Нове 2 улице.

Ускоро креће и реконструкција целе Павловачке улице нове инсталације: водовод и канализација, изградња нових пешачких стаза, јавне расвете и коловоза.