НЕВЕРОВАТАН ПОДАТАК: Оно што је Меси успео за пет светских првенстава, Мбапе је учинио у Катару и Русији!

Француски фудбалер претендује на титулу најбољег стрелца на Мундијалу!

Нокаут фаза Светског првенства је стартовала, полако се издвајају велики фаворити, а судећи по форми појединих играча – осим борбе за “Богињу”, чека нас и велика трка за индивидуалне награде.

Килијан Мбапе је одушевио читав свет, пошто је у победи против Пољске постигао два гола и асистирао Оливијеу Жируу за трећи, и тако стигао до петог гола на Мундијалу у Катару, чиме је избио на чело листе стрелаца. Узгред, ово је био његов девети погодак на Светским првенствима, јер је у Русији постигао четири гола, а треба имати у виду да Француску потенцијално очекује још три меча!

Због тога, никога не би изненадило ако би Мбапе увећаво свој салдо за барем још два поготка. Иначе, веровали или не, Лионел Меси постигао је исти број голова као Мбапе, али му је за то било потребно чак пет Мундијала!
Шта тек рећи за следећи податак – Кристијано Роналдо и Дијего Марадона сада “гледају у леђа” нападачу Пари Сен Жермена јер су у каријери постигли по осам погодака на Мундијалима!

Да ли Мбапе своју голгетерску серију може да настави и против Енглеске у четвртфиналу Мундијала у Катару? Ако је веровати букмејкерима – Француз нема намеру да стане, већ му се прогнозира да ће бити најбољи стрелац Светског првенства!

Меридиан даје квоту 1.65 на такву опкладу, а као потенцијални освајач “Златне копачке” истиче се и Лионел Меси – квота 10, те Хари Кејн – квота 35.

Занимљива је трка и играча из све популарније Лиге1, мада је то мало ко очекивао.

Наиме, Меридиан је спремио игру “Најбољи стрелац из Лиге 1” и ту поново највећу шансу има Мбапе – квота 1.15, али не смемо заборавити ни Нејмара – квота 50, као ни Аргентинца Месија – квота 5.00.

Као што видите, Мундијал је све узбудљивији, а понуда у Меридиану све примамљивија. На истом месту вас чекају НАЈВЕЋЕ КВОТЕ, као и фантастичан БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ!

Уколико се одмах сада региструјете на меридианбет.рс сајту или мобилној апликацији, аутоматски добијате 2.000 РСД БОНУСА И ТО БЕЗ УСЛОВА!

Сви услови за уживање у фудбалу и онлине кладјењу су ту! Придружи се лудој забави у Меридиану!