ИСПРАТИ ФИНИШ МУНДИЈАЛА У МЕРИДИАНУ – ПОГОДИ НАЈВЕЋУ КВОТУ и освоји фантастичне награде!

Прикључи се такмичењу, погоди највећу квоту и освоји вредне награде!

Светско првенство улази у завршну фазу, а оно најбоље нам тек предстоји. Неке утакмице осмине финала су већ одигране, познати су и неки парови четвртине финала, па је већ сада јасно да нас чека прави фудбалски спектакл!

И то није све – фудбалери најбољих светских селекција ће се побринути да вам приреде спортски ужитак, а кладионица Меридиан се побринула да све то „зачини“ фантастичном понудом у виду СПЕЦИЈАЛА ЗА МУНДИЈАЛ, који садржи НАЈВЕЋЕ КВОТЕ и врхунске бонусе за онлине кладјење!

А, када све то искористите и саставите мундијалски тикет – можда вам баш он доносе вредне награде!

Наиме, Меридиан је развио ново такмичење ПОГОДИ НАЈВЕЋУ КВОТУ – награде су врхунске: МацБоок, иПад, иПхоне 14, Аппле Wатцх и чак 500.000 РСД бонуса за онлине клађење – чека на вас!

Шта је потребно да урадите? Да се региструјете на меридианбет.рс сајту или мобилној апликацији и одиграте тикет. У промоцији учествују сви тикети одиграни на меридианбет.рс сајту или апликацији, као и тикети одиграни на Меридиан уплатним местима уз Меридиан плус картице. У промоцији учествују и добитни и недобитни тикети. Укупна погођена квота код недобитних тикета рачуна се као производ свих погођених квота на тикету.

Минимална уплата је 100 РСД уз минималан број парова на тикету пет, као и минималном квотом по пару 1.35. Такође, потребно је да тикет садржати минимум један меч из понуде за Светско првенство у Катару за текући дан.

Победници су они играчи који на крају такмичарског периода имају тикет са највећом погођеном квотом.

ПРИКЉУЧИ СЕ, ПОБЕДИ И НАВИЈАЈ СВЕТСКИ!

МЕРИДИАН ПОКЛАЊА НАЈВЕЋИ БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ: Уколико још увек немаш отворен налог на меридианбет.рс сајту, региструј се већ данас јер том приликом добијаш фантастичан бонус без услова – чак 2.000 ДИНАРА ЗА ТИКЕТ!