Душан Љубишић председник Општине Рума гост најновијег издања „Отвореног студија“

Душан Љубишић функцију председника Општине Рума обавља непуних месец дана и како истиче суштински нема великих разлика у послу који је обављао последњу деценију, као начелник Општинске управе. Како је истакао током свог гостовања на ТВ Фрушка гора Рума наставља свој пут развоја , буџет ће тек бити већи.

„Често понављам како је било 2013. године , пред нама се сада наставља пут развитка, инвеститори су мотивисани да дођу у нашу општину , а оно што смо претходних година установили биће одрживо“, истакао је Љубишић и додао да индустријска зона у Руми наставља да се пуни новим фабрикамаи да и даље велики број људи из других општина долази у Руму да ради.

„Много је путева рехабилитовано у последњих година, у наредних десетак дана након скоро 5 деценије чекања отвара се пут Доњи Петровци-Добринци што ће мештанима ових и околних села скратити приступ ауто путу за 15км, а у плану је и реконструкција пута Рума- Буђановци“

О бројним индикаторима развоја Руме, о будућим плановима и пројектима председник Љубишић говорио је у емисији „Отворени студио“ која ће се премијерно приказати сутра од 20 часова на каналу Тв  Фрушка гора.