Активности Полицијске управе у оквиру кампање „Чувајмо једни друге“

Припадници Полицијске управе у Сремској Митровици организоваће током октобра, у оквиру кампање „Чувајмо једни друге”, превентивне активности намењене старијим грађанима.

Циљ кампање је упознавање са безбедносним ризицима којима могу бити изложене старије особе и начинима на који се ти ризици могу смањити или избећи, а у циљу побољшања њихове безбедности и заштите личне имовине.

У оквиру кампање „Чувајмо једни друге” припадници Полицијске управе у Сремској Митровици организоваће састанке и трибине на којима ће разговарати са старијим суграђанима, информисати их о потенцијалним безбедносним изазовима, нарочито преварама и крађама и саветовати их како да их избегну или пријаве полицији уколико су се десиле.

На централним градским трговима биће постављени штандови на којима ће полицијски службеници делити промотивни материјал са саветима намењеним старијим суграђанима и, по потреби, предузимати друге активности као што су „Од врата до врата” и „Дани отворених врата” у својим полицијским испоставама.

 

Loading