Отворен конкурс за 16. Међународну изложбу фотографија „Православље на интернету 2021“

Друштво љубитеља фотографије, филмских и видео остварења „Беофото“ из Беочина у сарадњи са Фото савезом Србије расписало је конкурс за учешће на 16. Међународну изложбу фотографија „Православље на интернету”. Ова традиционална манифестација која се организује под покровитељством Општине Беочин, први пут је одржана 2006. године, приређује се у славу Светог исповедника Варнаве Настића, владике хвостанског и беочинског.

          За традиционалну смотру фотографија православног садржаја  шаље се до пет фотографија у електронском облику, формата 20 х 30 cm (20,3 х 30,5) у 300 dpi. Право учешћа на конкурсу имају радови који су претходно објављени на било којој интернет адреси, што аутори доказују слањем линка. Фотографије се шаљу на мејл адресу drustvobeofotobeocin@gmail.com   Котизација се не плаћа.

                 У конкуренцији за избор најуспешнијих улазе фотографије пристигле закључно са 3. октобром ове године. Жири Фото савеза Србије од прихваћених радова изабраће оне који ће се наћи у каталогу и на изложби која се планира за 13.новембар. 

                     Признања и похвале доделиће се у појединачној конкуренцији и за колекцију, као и награда „Сава Драгојловић“ за најбољу фотографију домаћег аутора у избору жирија организатора.

Пропозиције и пријавни образац за конкурс као и све претходне изложбе можете пронаћи на сајту Друштва Беофото, на адреси  http://www.beofoto.rs/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*