Mega protiv Cibone sutra u Sremskoj Mitrovici

Sutra od 20 časova u hali PSC „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici, košarkaši Mega Leksa nastavljaju takmičenje u Košarkaškoj Ligi šampiona utakmicom protiv Cibone. Mega Leks je bez pobede sada već šest mečeva u oba takmičenja, ali će protiv gostiju iz Zagreba dati sve od sebe da se ta negativna serija prekine.

Mega Leks ni na ovom meču zbog povreda neće moći da računa na Radosava Spasojevića, Stefana Glogovca i Ognjena Čarapića. Trener Mege Dejan Milojević je izjavio da se nada da će ekipa u utorak uspeti da prekine negativnu seriju:

 Dolazi nam težak protivnik koji se nalazi u dobroj formi. Imaju Žižića koji je verovatno najbolji igrač ABA lige u ovom trenutku. U seriji smo poraza koju želimo da prekinemo što pre i nadamo se da će to biti već u utorak protiv Cibone, rekao je trener Mega Leksa.

Mega Leks i Cibona se po prvi put sastaju u evropskom takmičenju a prethodno su u ABA ligi snage odmerili 6 puta uz skor 4-2 za Megu. Poslednji susret je bio u 23. kolu regionalnog takmičenja prošle sezone kada je Mega u Zagrebu slavila sa 82:89. Obe ekipe su u prvom kolu Košarkaške Lige šampiona izgubile svoje mečeve, pošto je Avelino slavio u Sremskoj Mitrovici a Tenerife u Zagrebu.

Izvor: bsvmegabasket.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*