Uskršnja čestitka predsednika Opštine Ruma i predsednika Skupštine Opštine Ruma

Slađan Mančić, predsednik Opštine Ruma i Stevan Kovačević, predsednik Skupštine Opštine Ruma, uputili su čestitke svim vernicima koji Uskrs proslavljaju prema gregorijanskom kalendaru.

„Svim građanima naše opštine koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru od srca čestitam predstojeći praznik. Neka praznični dani svima donesu duhovni mir i ispune toplinom porodične domove. Želim Vam da Uskrs provedete u dobrom zdravlju i blagostanju, ispunjeni radošću i optimizmom. Nikad nam više nije bilo potrebno zajedništvo nego sada i zato neka Uskrs, najveći hrišćanski praznik, da snagu svima da suočeni sa izazovima savladamo sve teškoće“.

Predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić

„Upućujem najsrdačnije čestitke svim građanima rumske opštine koji Uskrs proslavljaju po gregorijanskom kalendaru. Neka proslava Uskrsa, u duhu običaja i hrišćanske tradicije, u domove unese sreću, ljubav i mir, ojača prijateljstvo i jedinstvo. Uskršnji praznici u sebi nose poruku obnove i nade i ujedinjeni, solidarni, odlučni da istrajemo, svi zajedno odolećemo i današnjim iskušenjima. Želim Vam da najznačajniji hrišćanski praznik proslavite u svojim domovima u zdravlju i blagostanju, čuvajući i sebe i druge“.

Predsednik SO Ruma Stevan Kovačević

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*