Pećinci: Tehnički rebalans bez suštinskih izmena Pećinci: Tehnički rebalans bez suštinskih izmena
Na današnjoj sednici Skupštine opštine Pećinci usvojen je tehnički rebalans budžeta, koji suštinski ne menja količinu novca u opštinskoj kasi, već preraspodeljuje sredstva. 20.000.000... Pećinci: Tehnički rebalans bez suštinskih izmena

Na današnjoj sednici Skupštine opštine Pećinci usvojen je tehnički rebalans budžeta, koji suštinski ne menja količinu novca u opštinskoj kasi, već preraspodeljuje sredstva. 20.000.000 dinara se usmerava na projekat nadzora izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže u Južnoj radnoj zoni u Šimanovcima, sa pozicije razvoja zajednice. 1.900.000 dinara se sa Saveza sportova  preusmerava na novoosnovanu ustanovu Sportski centar Pećinci.

dimitrije ivanovic, pomocnik predsednika opstine pecinci

Dimitrije Ivanović, pomoćnik predsednika Opštine Pećinci

 

Rebalans budžeta Opštine Pećinci obrazložio je Dimitrije Ivanović, pomoćnik predsednika Opštine Pećinci. Iznos od 100.000.000 dinara kod “Direkcije za izgradnju opštine” za izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže u Šimanovcima se tako menja, pa se dvadeset miliona i dodatnih 500.000 dinara za ove namene prebacuju na opštinski budžet. 1.900.000 dinara se sa Sportskog saveza za razvoj sportova preusmerava na novoosnovanu ustanovu Sportski centar Pećinci, rekao je Ivanović.

Na sednici je bilo reči i o uređenju pijaca na teritoriji opštine. Željko Trbović, načelnik Opštinske uprave Pećinci napominje da je JKP “Sava” zaduženo za uređenje i održavanje pijaca i da je u toku rekonstrukcija pijace u Pećincima. On dodaje da sledi uređenje šimanovačke pijace, a potom u skladu sa zahtevim mesnih zajednica i uređenje ostalih pijačnih prostora.

zeljko trbovic

Željko Trbović, načelnik OU Pećinci

Na današnjoj sednici lokalnog parlamenta za direktora JKP “Vodovod i kanalizacija” Pećinci imenovan je Dragoljub Vojkić, diplomirani inženjer poljoprivrede iz Šimanovaca

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar