Izaberi svoje omijleno mesto: Uplati depozit NA OVIM LOKACIJAMA i istraži ponudu Meridiana koja će te oduševiti!

Evo gde sve možeš da uplatiš depozit!

 

Gde god da se nalazite, u bilo kom gradu u Srbiji, na bilo kojoj lokaciji, u prilici ste da uživate u svom čarima online klađenja.

 

Sportska kladionica Meridian razvila je širok sistem načina uplate depozita, tako da čak i da niste u blizini Meridian lokala – ne brinite, tu je još mnogo lokacija na kojima možete uplatite depozit na svoj online nalog, a onda se prepustiti čarima klađenja.

 

Gde sve možete da uplatite depozit?

 

U banci ili pošti, na pumpama Europetrol i NIS i Gazprom, u menjačnicama kao što su Paysport, Tenfore, Eki transfers, Impel trafikama, Moj kiosk, Paralela trafike… I to nije sve – uplatu depozita možete izvršiti i putem kartica, mCash, e-bankinga, preko Meridian agenata koji stižu na kućnu adresu, IPS Scan, Betshop opcije…

 

Kao što smo rekli – gde god da ste, vrlo lako možete obogatiti račun, a onda istražiti ponudu na meridianbet.rs sajtu i odigrajte novi tiket ili isprobajte slot igre, koje će vas sigurno oduševiti.

 

I ne samo to, ako izaberete neku od ovih opcija – čeka vas i bonus na uplatu prvog depozita. OVDE možete pogledati spisak svih lokacija na kojima možete uplatiti depozit, kao i onih lokacija na kojima možete zaraditi spektakularne bonuse!