Istorijski trenutak za srpsku košarku: Kompanija Meridianbet i Košarkaški savez Vojvodine potpisali ugovor o sponzorstvu (VIDEO)

U duhu proslavljanja veka košarke u Srbiji – potpisan novi ugovor o saradnji

Nije tajna da je Srbija zemlja košarke i baš u periodu kada proslavljamo vek postojanja ovog sporta na našim prostorima – jasno je da su ulaganja u košarku preko potrebna.

Time se vodi i kompanija Meridianbet, regionalni liger u industriji igara na sreću, ali i lider u društveno-odgovorno poslovanju, pa je tako nakon košarkaškog kluba Crvena zvezda Meridianbet i košarkaškog kluba Vršac Meridianbet, pomoć stigla i Košarkaškom savezu Vojvodine.

 

Savez koji okuplja i seniorsku, ali i sve mlađe kategorije, Košarkašku ligu Srbije, MLS, MRL SEVER KSV, MRL KSV, Kup KSV, Letnju ligu, kao i sva takmičenja u ženskoj kategoriji, definitivno zaslužuje podršku i saradnju koja će dugoročno biti korisna za sve učesnike.

Upravo iz tog razloga, Meridian fondacija „Od srca s ljubavlju“ ispred kompanije Meridianbet biće novi saradnik na putu ka zacrtanim ciljevima.

Sklapanju saradnje i potpisivanju ugovora prisustvovali su predsednik Upravnog obora Košarkaškog saveza Vojvodine, Ivan Grujin, kao i direktorka marketinga kompanije Meridianbet, Milica Odalović.

„Zahvaljujem se kompaniji Meridianbet što je u Košarkaškom savezu Vojvodine prepoznala dobrog partnera. Nama je zaista čast i zadovoljstvo što ćemo sarađivati u naredne tri godine, jer je ovo, mogu reći, istorijski trenutak za naš Savez, koji, koliko ja pamtim i znam, nikada nije imao sponzora, a pogotovo ne ovakvog kalibra. Sve ono što zajednički budemo radili biće usmereno ka tome da se poboljšaju uslovi rada, kao i prema deci koja su, kao i uvek, najveća baza i potencijal Saveza Vojvodine. Siguran sam da će ovo biti uspešna saradnja, svakako je velika pomoć za sve nas. Košarka je plemenit sport, usmereni smo ka deci i učinićemo dve da njima pomognemo“, rekao je predsednik Upravnog odbora Košarkaškog saveza Vojvodine, Ivan Grujin.

Nakon nekolicine više nego uspešnih sponzorstava, kompanija Meridianbet nastavila je sa ulaganjem u srpski sport.

“Saradnja sa Košarkaškim savezom Vojvodine je za nas potpuno nova dimenzija sportskog sponzorstva. Ovom prilikom bih naglasila da će u ovoj saradnji u velikoj meri biti uključena i naša Fondacija. Veoma nam je drago što smo pronašli zajednički cilj i što ćemo se fokusirati na to da zajedno stvaramo bolju i kvalitetniju budućnost za naše mlade košarkaše”, rekla je Milica Odalović.