Inđija: „Da mi srcu bude blizu“ Ane Berte Inđija: „Da mi srcu bude blizu“ Ane Berte
Peta knjiga, a četvrta zbirka poezije kniževnice iz Inđije Ane Berte, pod nazivom „Da mi srcu bude blizu“ predstavljena je  prvi put i to... Inđija: „Da mi srcu bude blizu“ Ane Berte

Peta knjiga, a četvrta zbirka poezije kniževnice iz Inđije Ane Berte, pod nazivom „Da mi srcu bude blizu“ predstavljena je  prvi put i to u prostorijama izdavača Narodne biblioteke „Dr Đorđe Natošević“.

Glavno obeležje Anine poezije jeste  beskrajna ljubav – ljubav prema porodici, deci, prema zavičaju. Ovo potvrđuje i recezent Milica Milovanović, koja dodaje da se Ana često bavi i onim osobinama koje nedostaju savremenom čoveku – pre svega saosećajnost i odanost.

promocija da mi srcu bude blizu ana berta 2

Ana Berta piše na srpskom i mađarskom jeziku, do sada je dobila brojna priznanja i nagrade za svoj knjizevni rad, a inspiracija joj je, kako tvrdi, nepresušna jer dolazi iz srca.

–   Uvek sve radim od srca. Trudim se da dam svoj maksimum, pri pisanju zaista pustim da me vodi srce i zaista sam zadovoljna – kaže Ana. Promocija je, kao i sve dosadašnje, bila veoma posećena, a to je samo prva u nizu. U planu je još nekoliko promocija u Sremu, a na jesen će zbirka biti predstavljena i u Kući Đure Jakšića u Beogradu.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar