СНС коалиција убедљива и у Иригу

На локалним изборима у Општини Ириг СНС је однео убедљиву победу. Грађани су бирали 19 одборника у локалном парламенту.

Листа Александар Вучић- Ириг сутра са 82 % освојила је 16 мандата, Листа За најлепшу општину са 13 % гласова бирача освојила је 2 мандата и листа За зелени Ириг са 5 % гласова грађана освојила је 1 мандат у Скупштини општине Ириг.

„Оно што смо до сада радили када је Општина Ириг у питању грађани су препознали и са 82 одсто гласова дали нам поверење да и у наредне четири године будемо одговорни за развој Општине Ириг. Ириг је општина која се убрзано развија, посебно у сегменту туризма и винарства, а све то не би било могуће без озбиљних инфраструктурних улагања која су свима видљива. Већ сутра настављамо још бржим темпом, како бисмо оправдали поверење гласача. Међу првим пројектима је уређење фасада у Иригу и изградња пречистача отпадних вода у Врднику. Са жељом да свим грађанима наше општине живот буде квалитетнији, даћемо све од себе да развој иришке општине буде још видљивији“, рекао је Тихомир Стојаковић, председник Општине Ириг и председник Општинског одбора Српске напредне странке Ириг.

Ово су прелиминарни незванични резултати, а званичне ће у наредним данима објавити Општинска изборна комисија Општине Ириг.