СМ: У току радови на одржавању саобраћајница

У Сремској Митровици тренутно су у току радови на редовном одржавању саобраћајница. Радови подразумевају санацију оштећења на путевима, која укључују ударне рупе, колотраге, пукотине и расцепе. Радови се одвијају свакодневно, у зависности од временских услова.

Како је истакао Димитрије Влајић,из Градске управе за саобраћај, комуналне и инспекцијске послове, санација подразумева припремне радове, као што су сечење, површинска обрада и припрема, која се обавља првог дана, док се другог дана довози топли асфалт и полаже у припремљене ровове.

“Евидентирана су оштећења на путевима у свих девет месних заједница путем редовних прегледа. Радови су започети у индустријској зони, конкретно у улици Јарачки Пут, и настављају се према месним заједницама Сава, Центар, Матије Хуђи, Блок Б, Никола Тесла, 29. новембар, Слободан Бајић, и 22. новембар”.

Радови на одржавању саобраћајница изводе се на читавој територији Града Сремска Митровица. Обележени су адекватном сигнализацијом и опремом и неће утицати на одвијање саобраћаја.