СМ: Здравствени радници испраћени у пензију

На недавно одржаној 42. годишњој скупштини Удружења здравствених радника Града Сремска Митровица, било је речи о раду у протеклој години, смерницама за наредне активности и плановима за организације и реализације едукација, односно радионица и предавања.

Председница овог градског удружења Зорица Благојевић, посебно је истакла дугогодишње постојање и континуиран рад, као и важну улогу у раду великог броја здравствених радника.

-Оно што очекујемо јесте масовније укључивање младих колега, медицинских сестара и здравствених техничара у рад удружења, јер ће им то свакако помоћи у напредовању у струци – истакла је председница Благојевић.

Овакви скупови су прилика да се поздраве они који су завршили свој радни век у некој од градских здравствених установа и упути захвалност за свако добро које су учинили радећи овај, по многима, најхуманији посао.

У пензију су свечано испраћени: Весна Соларевић, Петар Окери, Славка Матић, Миломирка Зарић, Драгица Милованчевић, Радмила Јанковић, Јованка Шкарин и Душанка Варазлић (Дом здравља Сремска Митровица), затим Драгица Павић, Добрила Ненадовић, Драгица Радмановић, Верица Шкара, Драшко Жунић, Славица Радојевић Ковановић, Јасминка Демај, Јасмина Лаћарац, Светлана Рагај, Весна Абдурахмановић и Станко Буцоњић (Општа болница Сремска Митровица).