РУ: Комплетно реновирано дечије стоматолошко одељење

Наставља се реновирање Дома здравља „Рума“.  Дечије стоматолошко одељење румског Дома здравља доживело је потпуну трансформацију захваљујући свеобухватном реновирању и модернизацији. Захваљујући средствима  из буџета Општине Рума још две стоматолошке ординације су сада савремено опремљене и модерно уређене, чиме су створени оптимални услови за пружање стоматолошких услуга нашим најмлађим пацијентима.

Једна комплетно нова стоматолошка ординација је направљена, док је друга прошла кроз темељну реконструкцију. Извршене су све потребне инсталације – вода, струја, грејање – а урађени су нови подови и обављени молерско-фарбарски радови.

Малишани сада могу уживати у лепшем и пријатнијем амбијенту током својих посета зубару, јер је Општина Рума нешто раније реновирала и трећу ординацију за прегледе најмлађих суграђана.

Подсетимо, набављен је и најсавременији уређај у стоматолошкој служби Дома здравља „Рума“ – ортопан који омогућава прецизне снимке и дијагностику, додатно подижући ниво стоматолошке неге.

Након вишемилионских улагања у набавку нових санитетских возила, савремених ултразвучних апарата и мамографа, Општина Рума је започела и уређење одељења  у Дому здравља како би адекватне услове имали и пацијенти и медицинско особље.

Ово реновирање је наставак ка стварању бољих услова за све пацијенте, осигуравајући да и даље унапређујемо квалитет здравствених услуга које пружамо.

У понедељак, 3. јуна, настављају се радови на потпуној реконструкцији дечијег одељења, чиме ће се омогућити да сви делови овог одељења буду у складу са највишим стандардима.