Избори 2024.: Србији je сада, више него икада, потребно јединство и слога

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке др Владимир Орлић и Милица Ђурђевић Стаменковски, председница Српске странке Заветници обишли су штанд коалиције окупљене око листе „Александар Вучић-Инђија сутра“ и разговарали са становницима Инђије о предстојећим локалним изборима заказаним за 2. јун. Њих је дочекао председник Општинског одбора Српске напредне странке Владимир Гак.

Др Владимир Орлић се захвалио окупљеним грађанима, јер поносно и достојанствено представљају своју странку и чувају своју земљу:

-Грађани Инђије, као и сваког другог места у Србији, препознају резултате државне политике коју предводи председник Александар Вучић, цене рад, марљивост, непрестану и снажну борбу за националне интересе и још бољу будућност за све. Зато ће 2. јуна поверење и подршка ићи управо листи која носи име председника Србије, а та ће победа бити убедљивија него икада пре- поручио је др Орлић.

Присутнима се захвалила на подршци и Милица Ђурђевић Стаменковски, председница Српске странке Заветници и поручила да је Србији сада, више него икада, потребно јединство и слога:

-Ми смо препознали овај тренутак као велику опасност и велики изазов за нашу земљу. Наша земља се на различитим колосецима труди да очува суверенитет, да очува свој идентитет, самосталност и политичку независност. Никада Србија није била потребнија Републици Српској него што је то данас. Знам да становници Инђије брину за наш народ с друге стране Дрине и да им је веома значајно што смо се данас сабрали да пружимо подршку политици која се ових дана супроставља на глобалном нивоу наметању резолуције којом имају намеру да читав један народ жигошу и да нас окракатеришу као геноцидан народ и да потпуно скрајну све жртве које су Срби истрпели на територији целог Сребреничког краја и средњег Подриња- истакла је Ђурђевић Стаменковски.