Део Руме и Ирига у недељу без воде од 3 ујутру до поноћи, цистерна са водом на Градском тргу

Обавештавају се грађани општине Рума да ће у недељу, 19. марта 2023. године, у времену од 03.00 до 24.00 часова, због радова на измештању магистралног цевовода сирове воде Ø600, на Градском тргу у Руми бити постављена цистерна са пијаћом водом.

Цистерна ће грађанима бити доступна док се не успостави нормално водоснабдевање.

 

Подсетимо, због поменутих радова у недељу 19. марта, у времену од 03.00 до 24.00 часова, без водоснабдевања ће остати потрошачи повезани на Регионални систем водоснабдевања, тј. становници општине Рума и општине Ириг.

ЈП Водовод моли за разумевање грађана и апелује на стрпљење јер је реч о обимним, али неопходним радовима на превезивању цевовода сирове воде Ø600, који радници ЈП Путеви Србије измештају на место укрштања са трасом новог ауто-пута Рума-Шабац.

Радови имају за циљ да обезбеде квалитетније водоснабдевање свих потрошача, а због ефикасности на терену ће тог дана бити ангажовано више екипа за интервенције како би се посао успешно и у што краћем временском року обавио.

Током недеље 19. марта, грађанима ће за све информације бити доступна дежурна служба ЈП Водовод 022 470-516, 470-110, а o току радова ће се редовно извештавати јавност путем медија, општинског и сајта ЈП Водовод.

Током радова у недељу, 19. марта, нормално водоснабдевање, без застоја, ће имати села са системом локалних изворишта.

Насеља са локалним водоводима у општини Рума:

-Добринци;

-Хртковци;

-Никинци;

-Платичево;

-Кленак;

-Витојевци – Грабовци.

Насеља са локалним водоводима у општини Ириг:

-Шатринци – Добродол;

-Нерадин;

-Крушедол – Крушедол Прњавор;

-Јазак;

-Мала Ремета.