Zaplenjeno više od 1,5 tona duvana Zaplenjeno više od 1,5 tona duvana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, u dve odvojene akcije, zaplenili su ukupno tonu i 510 kilograma duvana i opremu za sečenje duvana.... Zaplenjeno više od 1,5 tona duvana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, u dve odvojene akcije, zaplenili su ukupno tonu i 510 kilograma duvana i opremu za sečenje duvana.

U pretresu kuće pedesetdvogodišnje žene u Laćarku, u garaži, pronađeno je i oduzeto oko 800 kilograma duvana u listu.

Protiv osumnjičene će, u saradnji sa poreskom policijom, biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe.

U drugoj akciji na području Šida, policija je u pomoćnim prostorijama zatekla muškarce starosti 45 i 20 godina kako režu duvan na mašini za sečenje. Pronađeno je 225 kilograma rezanog i 490 kilograma duvana u listu, naparivač, trinaest noževa za sečenje duvana i digitalna vaga.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, protiv muškaraca sa područja Šida, u saradnji sa poreskom policijom, biće podneta krivična prijava, nadležnom tužilaštvu.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar